REVIEWS

Ervaringen van enkele ondernemers.

Bedrijfsreportage Limburg | Bedrijfsfotografie Limburg
Personal branding photoshoot

Bedrijfsreportage Voor Nieuwe Website

Alleen al het feit dat we voor de tweede keer op rij onze bedrijfsfotografie hebben laten uitvoeren door Stan Bessems zegt genoeg over mijn enthousiasme over zijn werk. Stan weet als geen ander net dat beetje extra uit een fotoshoot te halen, hij tilt onze uitstraling naar een hoger niveau. Geen saaie bedrijfsfotografie, maar sprekende beelden die de energie van ons bedrijf uitstekend vertalen. Ook de praktische samenwerking gaat heel prettig, een goede voorbereiding vooraf en tijdens de shoot geeft hij een ontspannen gevoel en er is ruim tijd beschikbaar. Ook daarna zorgt hij voor een vlotte afhandeling en geen vraag is te veel. Kortom, een grote aanrader als je een bedrijfsreportage wenst die echt een stapje verder gaat.

Dionne Makelaars

Personal Branding Shoot

Werken met Stan was super. Ik was niet gewend om voor de camera te staan, maar door wat grapjes en zijn enthousiasme, stelde hij me al snel gerust. Hij nam uitgebreid de tijd voor de shoot. Hij zocht constant naar het beste licht, de mooiste achtergrond en de beste hoek. Ik was op zoek naar een mix tussen professioneel en casual, en die sfeer heeft hij perfect weten te vangen in de foto’s. Het eindresultaat was dan ook prachtig! Nooit geweten dat ik zo mooi en professioneel op foto’s kon staan.
Jules Hameleers
Journalist
Bedrijfsreportage Limburg | Bedrijfsfotografie Limburg
Personal branding photoshoot
Bedrijfsfotografie Limburg

Team foto's voor tandheelkundig centrum Margraten

Stan heeft ons goed geholpen bij het maken van foto’s voor op onze website. Wanneer ik nieuwe foto’s nodig heb, zal ik zeker weer voor Stan Bessems kiezen.

Deze website gebruikt cookies om te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.