PERSONAL BRANDING PHOTOSHOOT

VOOR WIE IS DEZE PERSONAL BRANDING SHOOT BEDOELD?

Als ondernemer wil je jezelf natuurlijk graag laten zien. Je wilt laten zien wie je bent en wat je doet. Want jij zelf bent immers het belangrijkste binnen jouw bedrijf!

Jouw klanten en potentiële klanten willen graag weten met wie ze zaken doen. Met deze reportage maken we een serie foto’s die laten zien wie jij bent en waarom jij diegene bent waar ze graag mee willen samenwerken!

We kijken samen naar wat jij nu écht belangrijk vindt binnen je bedrijf en wat je graag wilt uitstralen. Ook kijken we naar jouw favoriete locatie(s) voor de shoot en maken aan de hand hiervan een shotlist. Dit werk ik uit op een moodboard. 

“JE HOEFT NIET TE KUNNEN POSEREN”

Nu denk je misschien: “ooh wat spannend. Ik kan dit niet, want poseren vind ik echt eng.” Begrijpelijk! Daar heeft iedereen wel een beetje last van. Toch is dit echt niet nodig. Door mijn manier van werken weet ik mensen snel op hun gemak te stellen. Hierdoor durf jij jezelf te zijn en zul je merken dat foto’s maken niet eng is, maar juist super leuk!

Nooit geweten dat ik zo mooi en professioneel op foto’s kon staan!

Jules

DIT IS ECHT IETS VOOR MIJ!

FOTO'S WAAR JE JEZELF IN HERKENT!

Personal branding photoshoot

ONGEDWONGEN

Ik houd van een ongedwongen sfeer in mijn foto’s. Door mijn manier van werken zul jij je snel op je gemak voelen en dit terug zien in het eindresultaat.

Personal branding photoshoot

DETAILS

Ook de details zijn van groot belang. Zeker als je foto’s laat maken voor jouw website. 

Personal branding photoshoot

PROFESSIONELE STIJL

Foto’s met een unieke stijl die door het gebruik van licht en nabewerking een krachtige uitstraling hebben. Hierdoor zullen jouw foto’s nog meer opvallen!

WAT ZIT ERBIJ INBEGREPEN?

  • DUUR: De reportage duurt ongeveer 2 uur
  • LOCATIE: Hier ben je zelf verantwoordelijk voor, maar ik denk graag met je mee! Voorkeur gaat uit naar een binnenlocatie met voldoende daglicht. Is er een mogelijkheid om binnen en buiten te fotograferen, dan is dit een pluspunt.
  • PERSOONLIJK GESPREK:  Samen bespreken we jouw wensen en wat jij graag terug wilt zien in de foto’s. 
  • MOODBOARD: We kunnen indien gewenst samen een moodboard samenstellen om zo een nog beter idee te krijgen van jouw stijl. 
  • KLEDING: Trek kleding aan waarin je graag gezien wilt worden en waar je jezelf lekker in voelt. Je mag ook wisselen van kleding tijdens de shoot.
  • VISAGIE: Dit is niet inbegrepen, maar goede visagie is wel ontzettend belangrijk. Zorg dus, indien nodig, voor een professionele visagist.
  •  LEVERING FOTO’S: Je ontvangt in een mooie online galerij 25 foto’s in hoge resolutie zonder watermerk.
Personal branding photoshoot

IK WIL DEZE SHOOT GRAAG BOEKEN!

Deze website gebruikt cookies om te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.