Fotograaf

Stan Bessems

OPLEIDING

Toen ik in Genk begon aan mijn opleiding fotografie, werd het mij al snel duidelijk dat fotograferen helemaal mijn ding is. Door de oneindige mogelijkheden binnen de fotografie werd ik steeds enthousiaster.

Zo begon ik met het vast leggen van landschappen. Vroeg in de ochtend of laat in de avond, als het licht op zijn mooist was, ging ik op pad. Ik deed mee aan wedstrijden en won zelfs een reis naar Lapland waar ik het noorderlicht mocht fotograferen.

Specialisatie

Na een lange tijd landschappen te hebben vastgelegd, merkte ik dat ik de menselijke connectie miste. Zowel de verbinding tussen mensen als het werken met mensen maakt mijn werk nog leuker.

Ik ben mij gaan specialiseren in  bruidsfotografie en bedrijfsfotografie. Hierin kan ik volledig mijn ding doen. In deze tak van fotografie komen vele facetten terug; van eerlijke en oprechte momenten en portretten tot aan architectonische lijnen.
Hierin kan ik mijn energie volledig kwijt.

kenmerkende stijl

Ik laat graag beelden zien waarin iemand zichzelf herkent of beelden die duidelijk het verhaal van het bedrijf laten zien. Door dit te combineren met strakke composities, mooi licht en een goede nabewerking laat ik mijn foto’s knallen met een eigen stijl!

Als ik een grote glimlach of een tevreden recensie ontvang van mijn opdrachtgever, dan pas is mijn doel bereikt.

Deze website gebruikt cookies om te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.